HTML

Rosszabbul élünk, mint nyolc éve

2010. Újra választási év virradt Magyarországra. Az emberek nagyobb része azonban szarja le a politikát, mert rosszabbul élünk, mint nyolc éve.

Friss topikok

  • latte: Az LMP nem azért alakult, hogy utána ugyanazt csinálja, mint a politikából magát kiíró MDF és SZDS... (2010.01.16. 21:50) MDF+SZDSZ=DC

Linkblog

Archívum

Fűtik a "Fidesz kétharmad - 2010" mozdonyt

2010.01.13. 22:13 bejöntaki

Lám, lám... A baloldalon kicsit nagy a tülekedés: Magyar Kommunista Munkáspárt, Munkáspárt 2000, Magyar Szociáldemokrata Párt (és tsai.), Magyar Szocialista Párt, Magyar Demokrata Fórum (!), Szabad Demokraták Szövetsége, Lehet Más a Politika. Najóóó, okéé a Fidesz is baloldali, ha a gazdaságpolitikát nézzük (végül is ezek a büdös fasiszta fideszesek csak azt akarják, hogy ha lehetséges a magyarországi fejlesztéseket magyar cégek végezzék - jaaa, hogy akkor az MSZP nem is baloldali, ja bocs -, a Jobbik meg ugyanezt csak a köbön és "zsidók" nélkül).

És persze van jobboldal azaz a fasiszták is: Fidesz MPSZ-KDNP (Fiatal Demokraták Szövetsége Magyar Polgári Szövetség-Kerszténydemokrata Néppárt - LOL) és a Jobbik.

Egy érdekes, bár a valóságtól teljesen elrugaszkodott írás azt taglalja, hogy majd az MSZP-MDF-SZDSZ-LMP összefogás jól megakadályozza a Fidesz kétharmadot. He?? Miért érdeke az MDF-nek, hogy megakadályozza ezt? Szarják le nagy ívben, őket egy dolog érdekli: bejutni a parlamentbe - bármi áron. Nekik a cél: 5%. Nem érdekli őket, hogy kinek esz kétharmada. Túlélni! Mondjuk ha ehhez a Fidesz kétharmad megakadályozása kell, akkor azáltal - de fijú, azért nézzél már szét, hogy mi az az MDF: verbálisan majd vigéckednek és ennyi).

Az LMP-nek? Az LMP 2010-ben eljátszhatja a szűzlányt! Az LMP-nek nem folyik be a száján a szar, mert ők még csak most léptek bele a pocsolyának hitt emésztőgödörbe (gyengébbek kedvéért: a magyar demokratikus pártok versenye közé). Nem fognak a szaros szájúakkal összeállni...

Azért gáz lehet a szociknak mindig a Fideszt szidni. Aztán mindig lemásolni a Fideszt:) Így volt ez a polgári körökkel. A szocik addig szidták, míg egy félmaratón teljesítése utáni delíriumban Gyurcsánynak kipattant a fejéből, hogy az MSZP-nek is hasonlót kellene csinálnia (AMŐBA-> kapcsolat.hu). Most meg itt vagyunk ezzel az egy a tábor egy a zászló szocialista életérzéssel, csak éppen nem nevezik néven... Szar lehet ma baloldalinak lenni... Persze MSZP-s értelemben "baloldalinak", hiszen most majd megtudhatják, milyen az amikor rajtuk kívül van még egy rakat másik "baloldali" párt. Eddig ez a jobboldal jellemzője volt! Ma a baloldalé. Mindezzel együtt is úgy néz ki, hogy a baloldal nem fog, mert nem tud összefogni a "jobboldal", azaz a Fidesz (kétharmad) ellen. Eddig a Fidesz szívott a saját oldalának polarizációja és kompromisszumképtelensége miatt (1998 volt a kívétel a jobboldali szívás alól: bár rohadt sok jobboldali párt volt, de kompromisszumot kötöttek) - most az MSZP fog.

A hivatkozott nagy baloldali összefogásból legfeljebb annyi lesz, amennyiről ma már széltében-hosszában tudunk: MDF-SZDSZ násztánc készül.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz kétharmad kampány 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszabbulelunkmintnyolceve.blog.hu/api/trackback/id/tr601670695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása