HTML

Rosszabbul élünk, mint nyolc éve

2010. Újra választási év virradt Magyarországra. Az emberek nagyobb része azonban szarja le a politikát, mert rosszabbul élünk, mint nyolc éve.

Friss topikok

  • latte: Az LMP nem azért alakult, hogy utána ugyanazt csinálja, mint a politikából magát kiíró MDF és SZDS... (2010.01.16. 21:50) MDF+SZDSZ=DC

Linkblog

Archívum

A vonat nem vár, elindult már, a kampány-vonatból nincs kiszállás

2010.01.06. 22:50 bejöntaki

Négy éve ilyenkor (jan. elején) már javában folyt a kampány. Már túl voltunk Gy. Ferenc akkori min. elnök SZDSZ-nek szóló ajánlatán: csökkentsük már le azt a fránya bejutási küszöböt. Újra megtapasztalhattuk, hogy OV isteni eredetű: napra pontosan megjósolta a választások időpontját (biztos megvette kilóra Sólyom László, vagy ő Sólyomot -  ez most mindegy, hiszen mindkettő fasiszta). Minden esetre 2006 januárjában történt többek között a Magyar Vizsla sajtótermék hírhedté válása. Szóval zajlott a kampány ezerrel...

Ma meg?! Nem nagyon hallik még a csatazaj. Ami eddig jutott nekünk: erőtlen listaállítás szociéknál (elég szar pr-ral), hosszan elnyúló jelöltválogató show narancséknál (kőkemény médiaeseménnyé előléptetve - tekintélyt sugározva: és ez az amitől összeszarja magát a baloldal [hehe]). Miniszterelnöki fejelgetés a miniszterelnök-jelölt-jelöltből miniszterelnök-jelöltté lett jelölttel, ill. Orbán Viktor Fidesz elnök megírta levelét Schmitt Pál MOB elnöknek (Fidesz EP képviselő, ex-alelnök), hogy ugyan már Palikám, belefér-e a naptáradba egy találkozó, ahol jól megbeszéljük merre hány óra a sport területén?

 

 

Eddig ez biza' nem sok. Állítólag majd január közepétől a szocik beindulnak: pl. kampányolhatnának a BKV rendbetételének ígéretével, végül is nekik eddig erre nem volt lehetőségük, mert a Fidesz az fasiszta. A szoci kampányról jut eszembe, hogy bedobtak hozzánk egy szórólapot még december eleje, közepe felé, amiben a veresek azzal büszkélkednek, hogy Budapesten milyen pezsgő élet van, milyen faszán felújították a Szabadság hidat, stb, stb és hogy egymillió nemtudomhányszázezren jártak tavaly az állatkertben... Na, hát ekkor beszartam: 1. mert ez már a szánalom szorozva hülyeséggel, úgyhogy ezért tényleg be lehet már szarni (érted: azzal kampányol, hány ember  ment állatkertbe... miért nem mindjárt azzal, hány guriga vécépapírt használt fel Budapest lakossága), 2. velem aztán ne kampányoljanak ezek, mert az addig oké, hogy a Brüsszeltől kapott milliárdokból megújult Szabadság hidat (apropó, nem kellene visszanevezni Ferenc József hídnak, vagy inkább Ferencz József hídnak? :) ) kiteszik a nyamvadt szórólapjukra, de az állatkert látogatottságába, mibe én is beletartozom, már ne. Mindennek van határa: velem ne! Mondjuk az is igaz, hogy nem is kérdeztek meg:)

Szívből kívánok hasonló eredményeket felvonultató kampányanyagokat a bróker-kommancsoknak.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp mesterházy kampány 2010 kampány 2006

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszabbulelunkmintnyolceve.blog.hu/api/trackback/id/tr11652939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása