HTML

Rosszabbul élünk, mint nyolc éve

2010. Újra választási év virradt Magyarországra. Az emberek nagyobb része azonban szarja le a politikát, mert rosszabbul élünk, mint nyolc éve.

Friss topikok

  • latte: Az LMP nem azért alakult, hogy utána ugyanazt csinálja, mint a politikából magát kiíró MDF és SZDS... (2010.01.16. 21:50) MDF+SZDSZ=DC

Linkblog

Archívum

Kikről szól ez a blog?

2010.01.03. 21:32 bejöntaki

Négy évvel ezelőtt - 2006-ban - az ország lakosainak egy pofátlan csoportja pofátlannak bélyegezte a Fidesz kampányát, mely szerint Rosszabbul élünk, mint négy éve. A pofátlanok csoportját legkönnyebben így lehetne azonosítani: MSZP és SZDSZ.

Kezdjük az utóbbival: a pofátlan jelző (ígérem többet nem használom) nem is írja le mit érez a nem körúton belül lakó átlag magyar az SZDSZ iránt. Szerencsénkre mára annyira eljelentéktelenedtek, hogy nem tényezők: nagy nullák, amolyan dupla nullák, akik még majd kihoznak a rendszerből egy kőkemény 2,79%-ot és higgyétek el, hogy a kunczista-kókista szárny NEM FOGJA ÉRTENI, hogyan lehetséges mindez, amikor a liberalizmusnak tíz százalékokban mérhető tartalékai vannak. Anyátok! Azt! Retkesnek és csapatának jut a megtisztelő feladat, hogy nevüket adják a véghez... Foglalkozunk majd még velük: amikor hápogni fognak. Néha meg amolyan múltidézős posztokban, hogy asszongyahogy mit és hogyan kellett volna csinálni, hogy ne éljünk rosszabbul, mit nyolc éve, mert utólag könnyű okosnak lenni, de ehhez az sem árt, hogy felismerjük saját korlátainkat. Az SZDSZ ebben pedig igencsak gyenge volt. Ahogy a szocik is, a Fidesz is, vagy bármelyik párt...

Itt vannak aztán ezek a... ezek a szocialisták... pfüj... Nézzedjed meg baszod egy szótárban legalább, hogy mi az, hogy szocialista, te kis buzi, aztán húzzál át az SZDSZ-be, mert odavaló vagy, csak még önelégületlen is vagy hozzá, amit csak akkor tudsz kompenzálni, ha kilógatod a kolbászt a zsebedből: én a nép gyermeke vagyok, Kádár nemzett egyenesen. Jó, ne legyünk ennyire szigorúak, mert ezek csak a szoci felsővezetők. A szocialista plebs (tagság) pedig köztünk szólva ugyanolyan bugris, mint a liberális (vagy MDF-es, vagy Fideszes) társa.

Szóval miattuk élünk rosszabbul, mint nyolc éve. Nem elsősorban gazdasági értelemben, bár nyílván úgy is:) Hisz válság van. Hanem mindenféle téren. Tudom, most túloztam, de én nem nyugdíjas vagyok...

Róluk fog szólni a blog, pontosabban a politikai hülyeségről, ami oda sodorta az országot, hogy a Fidesznek (jajistenem dehiszenazorbánviktor már elvesztett két választást) esélye van kétharmadra, hogy a Jobbiknak esélye van megelőzni a szocikat. Reméljük az SZDSZ-ről azonban csak legkésőbb májusig fogunk posztolni, és utána csak annyiszor, amikor nagy néha eszünkbe jutnak, mint történelem. Ha a Fidesz lesz a buzi, akkor róluk is megemlékezünk! Most azonban annyira, de annyira tele van a tököm ezekkel az elmúlt nyolc évben levitézlett Medgyessykkel, Gyurcsányokkal, Kunczékkal, Lendvaikkal, Nyakókkal, Mesterházyakkal, Kissekkel, Puchokkal, Gusztosokkal, stb, stb. hogy egyelőre róluk fog szólni a történet.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp szdsz

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszabbulelunkmintnyolceve.blog.hu/api/trackback/id/tr471643333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása