HTML

Rosszabbul élünk, mint nyolc éve

2010. Újra választási év virradt Magyarországra. Az emberek nagyobb része azonban szarja le a politikát, mert rosszabbul élünk, mint nyolc éve.

Friss topikok

  • latte: Az LMP nem azért alakult, hogy utána ugyanazt csinálja, mint a politikából magát kiíró MDF és SZDS... (2010.01.16. 21:50) MDF+SZDSZ=DC

Linkblog

Archívum

Apa, kezdődik!!!

2010.01.11. 18:41 bejöntaki

Úgy tűnik kezdődik. Igaz a köztársasági elnök még nem írta ki, de kezdődik, vagy ahogyan az okosok mondják: folytatódik. Hiszen permanens kampányban élünk. Azért valljuk be a 2006-2010-es ciklusban tényleg kijutott a jóból, mert ugye a 2002-2006-os is elég kemény volt, aztán jöttek a választások 2006-ban, majd jött 2006. szeptember 17-e és jól megágyazott (tévé ostrom, lovasroham a Károly körúton, népszavazás, EP választások, stb., stb., stb...) ennek a huncut ciklusnak, amit most tavasszal zárunk majd le.

Kicsit zavarban vagyok, most akkor kezdődik, vagy folytatódik? Minden esetre a szocik bevetették második online kampányelemüket (érdekes módon az első is mocskolódó - igaz legalább kicsit vicces; hahaha - volt és ez a második is - ki látott már ilyet, mondjuk ez meg inkább szánalmas). A lényeg, hogy a szocik baromira ráérnek számbavenni az eladósodott fideszes önkormányzatokat, ahelyett hogy, mint kormánypárt (1) számbavennék az ország összes eladósodott önkormányzatát (igen bugrisok, azokat is, amiket ti vezettek) és (2) cselekvési tervet dolgoznának ki. Nem is azt várom el, hogy máról holnapra, varázsütésszerűen változtassanak meg mindent (amúgy erre lett volna nyolc évük, bár lehet érdemesebb lenne azt írni, hogy "volt"), hanem, hogy azzal kampányoljanak, amijük van és nem azzal, hogy mije nincsen a másiknak.

Zárásképpen pedig a nap híre, katt. Bárcsak indulna és jól pofára esne. Bárcsak sehogyan se indulna és eltünne a sok évtizedes tisztességes munkában megfáradt lelkem.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp lendvai ildikó kampány 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszabbulelunkmintnyolceve.blog.hu/api/trackback/id/tr71664166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása