HTML

Rosszabbul élünk, mint nyolc éve

2010. Újra választási év virradt Magyarországra. Az emberek nagyobb része azonban szarja le a politikát, mert rosszabbul élünk, mint nyolc éve.

Friss topikok

  • latte: Az LMP nem azért alakult, hogy utána ugyanazt csinálja, mint a politikából magát kiíró MDF és SZDS... (2010.01.16. 21:50) MDF+SZDSZ=DC

Linkblog

Archívum

A zorbánista sertésinfluenzárúl

2010.01.04. 18:43 bejöntaki

Ferenc, Ferenc... hát veled kezdjük...

Érdekesnek gondolom, hogy nem foglalkozott a jobboldali állatkert Gyurcsány Ferenc egy korábbi blogbejegyzésével, aztán egy másikkal - mert ő ilyen kis termékeny betűhuszár. (persze lehet, foglalkozott és egy guglizással számomra is kiderülne, de én nem találkoztam vele - ami természetesen nem kizáró ok - guglizni viszont guglizzon, aki akar) Gyurcsánynak sikerült 2009. december 4-én posztolnia, hogy

Hány embernek kell még meghalni ahhoz, hogy a magyar közélet valamennyi szereplője kikérje magának a Fidesz mára halált termő ármánykodását?

 

Fiú! Gondolkodjál már! Nézzél is körül, mit is írt a Népszabi másfél héttel ELŐTTED:

Orbán Viktor múlt hét szerdán megkapta a H1N1 elleni védőoltást.

Nem is ez a legarcpirítóbb a bejegyzésben, hanem az, hogy a Fidesz korábbi fél-hülyeségére hivatkozik a magyar progresszió humanoid materializációja, vagyis arra, hogy gyilkosozták a kormányt az eü. reform idején, ha vki. kórházban, -ból, -ig, -on hunyt el, de hogy ők (Ferencék) ezt nem teszik. Aztán már azt sem veszi észre, hogy mit írt három sorral feljebb a Fidesz halált (!) termő (!) ármánykodásáról... Beszarok. Szerencse, hogy ők nem kiáltanak farkast... Úgyhogy most kedves demokraták, egyszerre kiáltsuk, hogy de, te is ugyanezt csináltad vazze, csak te egy blogban! Olyan vagy mint egy óvodás: ha Pistike kinyalja a vécét, neked nem kell. Persze az is megér egy misét, hogy a Fidesz, mit művelt az eü. reform alatt...

Aztán ott van Gyurcsány másik bejegyzése, melyből most a lényeg:

Azért jó lenne tudni, hogy mit gondolnak a Fidesz támogatói, szavazói és a hozzájuk közel álló média kedvenc pártjuk magatartásáról a H1N1 ügyben. Mit gondolnak arról, hogy emberek hallnak meg, és teljesen világos, hogy haláluk megelőzhető lett volna, ha beoltatják magukat, de nem tették, mert – egyéb lehetséges okok mellett – a Fidesz azt terjeszti, hogy nem szabad, nem érdemes beoltatni magukat azzal a vakcinával, amelyet „ezek” adnak.

Mégis mit gondolnának?! Hisz azok fasiszták. Ha zsidó, cigány, meleg volt az áldozat nyílván röhögtek egyet, ha meg 100%-os genetikai állományú turáni akkor szidták a karvalytőkét... Nem? Az pedig tényleg teljesen világos, hogy megelőzhető lett volna a haláluk, hiszen Ferenc piéjgydí virológus és nem vitáztak azon az orvosok, hogy beadják-e terhes anyukáknak is az oltást vagy ne. Nekem fogalmam sincs, de pl. Czeizel Endre szerint be lehet/kell adni várandós anyukáknak. Czeizel is megjegyzi, hogy alaptalanok az oltással szembeni érvek, amiket orvosok hoznak fel a vitában. Ehhez már csak kettő dolgot teszek hozzá: 1. honnan a búbánatból tudom, hogy melyik orvosra hallgassak én, aki nem értek hozzá, mert nincsen piéjgydí virológusi képzettségem? 2. Miért kellett egy orvosi (szakmai) vita két álláspontját - oltassuk a plebszet, vagy ne - lefordítani Ferencéknek arra, hogy aki oltáspárti az demokrata és haladó gondolkodású, aki meg nem oltat, az csak Fideszes közép- és felső vezető lehet és még halált is terem az ármánykodásával?

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány h1n1

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszabbulelunkmintnyolceve.blog.hu/api/trackback/id/tr201645887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása